Toyota Yaris 1.5 16v VVT-i T Sport (2001)

Toyota Yaris 1.5 16v VVT-i T Sport (2001)

UitvoeringYaris 1.5 16v VVT-i T Sport
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2003

Ik rijd sinds oktober 2003 met veel plezier in mijn Yaris. Ik had nooit problemen gehad totdat ik een tijdje geleden een van mijn wielen begon te tikken. Op een gegeven moment ging het tikken over in kraken en piepen. Ik ben toen naar mijn dealer gegaan, die heeft het wiel eraf gehaald en zag tot zijn grote verbazing dat van de zes spaken er zes GEBROKEN waren. Bij de Toyota-dealer zeiden ze dat dit niet meer onder de garantie viel. Ik moest dus een nieuwe velg kopen a € 670,- ex. BTW. Daar schrok ik wel een beetje van. Ik ben toen eens gaan zoeken op internet naar een tweedehands velg. Na eventjes surfen had ik er een gevonden voor € 265,- incl. BTW. Daar werd ik alweer wat vrolijker van. Eenmaal die velg opgehaald en gemonteerd rijd ik weer met veel plezier in mijn Yaris.

Voor de rest is het een perfect autootje. Rijdt goed, verbruik is ok (1 op 13.7 volgens de boardcomputer). Stoelen zijn goed, misschien iets te kort. Maar ik ben tevreden.

Eigenlijk niks, behalve een GEBROKEN VELG. De Toyota-dealer zei dat dit wel vaker voorkomt bij de Yaris T-Sport uit 2001. Dus wees gewaarschuwd!

7,5

PRIVATE LEASE Toyota Yaris