Toyota Yaris 1.5 Full Hybrid Business Plus (2017)

Toyota Yaris 1.5 Full Hybrid Business Plus (2017)

UitvoeringYaris 1.5 Full Hybrid Business Plus
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2022

Onze Yaris

Na jaren een Fiat panda als 2e auto naast leaseauto te hebben gereden, is het nu tijd voor een iets groter model.

Na enig rondkijken is het een Toyota Yaris Hybrid Executive geworden uit 2017.
De auto bevat de volgende zaken;
2 zone klimaatcontrol, Cruise Control, Navigatie, Achteruitrijcamera, Automatisch grootlicht, Automatisch dimmende binnespiegel, Ruitenwisser met regensensor, Donkere hemelbekleding, Half lederen bekleding, Armsteun, Led verlichting, Mistlampen voor, ambiance interieurverlichting, Lichtmetalen wielen
Ook een afneembare trekhaak was gemonteerd.

Aflevering:
De Toyota Yaris is geleverd door auto Lunenborg te Emmen.
De verkoper heeft ruim de tijd genomen om nog van alles over de auto te vertellen.
De auto stond er keurig gepoetst bij.

18 MAANDEN VERDER
11.500 KM gereden, van kleine boodschappen tot langere vakantieritten willen we graag de ervaringen delen over de Toyota Yaris.

Comfort:
Het comfort is uitstekend.
Wel is er sprake van windgevoeligheid op dagen waar de windkracht hoger ligt.
Wel vinden we de bijgeluiden van de automaat bij versnellen te irritant wat voor ons een tegenvaller is.

Rijeigenschappen:
De rijeigenschappen zijn prima te noemen, een rotonde neem je gemakkelijk zonder al te veel stuuruitslag. Drempels gaat hij prima mee om. Ook op de snelweg komt hij goed mee.

Verbruik:
Het verbruik is echt super te noemen. Met een gemiddelde van 1:21 is het wat ons betreft top.

Cruisecontrol:
Werkt goed, alleen zijn er 2 dingen jammer.
1. Je ziet grafisch niet de ingestelde snelheid.
2. Het werkt pas boven de 40km/h.

Navigatie:
De navigatie werkt fantastisch en ben ook erg blij met de voorgeprogrammeerde flitspalen herkenning.
Deze versie had jammer genoeg nog geen Android auto wat jammer is.

Interieur:
Goed uitgevoerd, mooie materialen en alles werkt perfect, heel mooi.
T.o.v. de Fiat worden wel de diverse opberghokjes gemist, maar dat went.

Automaat (CVT):
De CVT automaat is erg wennen, maar het werkt wel fijn. Traploos versnel je en heb je altijd het juiste toerental voor de hoeveelheid gasresponse.
Echter is er 1 ding wat vervelend is, en dat is het eerder genoemde hoge geluid. Irritant soms.

Problemen:
We zijn bij de dealer geweest voor een krakend geluid in de voortrein, maar dat zou bij deze uitvoering normaal zijn. Het komt voor bij het maken van scherpe bocht op lage snelheid.
Verder geen problemen gehad.

9,5

PRIVATE LEASE Toyota Yaris