Toyota RAV4 2.0 16v VVT-i Linea Terra (2006)
| Uitvoering | RAV4 2.0 16v VVT-i Linea Terra |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2006 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand bij aanschaf | 5 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ik heb de RAV4 sinds 1 juli en heb er inmiddels 700 km op zitten. De auto rijdt lekker, ik moest wel een beetje wennen aan het pittige gaspedaal. Vooral het optrekken gaat nog wel eens gepaard met ietwat teveel gas geven. Binnenkort gaan we op vakantie met de RAV4 en gaan minstens 3000km onder de banden door, ik ben heel benieuwd! Over banden gesproken, standaard wordt de RAV4 afgeleverd op Toyo TAA14 banden, ik heb bij de koop een stel andere banden bedongen: Yokohama Geolandar G051 (all-weather). Dit zijn - volgens www.tirerack.com - een stel puike banden voor een SUV. Ik heb er tot op heden geen spijt van. Ik ben benieuwd hoe ze zich gedragen op iets ruwer terrein en in de winter met gladheid.
Ik ben ook erg tevreden over de geluidsinstallatie die meegeleverd wordt met deze uitvoering. Het is volgens mij de eerste ingebouwde CD-player in een Toyota waarmee ook MP3’s kunnen worden afgespeeld. Bediening is eenvoudig en de radio oogt robuust.
Geen problemen
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Toyota RAV4 2.0 VVTi AUTOMAAT 4X4 LEER NAVI CRUISE ECC
- 2007

Toyota RAV4 2.0 VVTi X-Style nette in Nederland nieuw geleverde complete rav4 met een trekgewicht van 2000kg.
- 2008

Toyota RAV4 2.0 VVTi AUTOMAAT LEDER TREKHAAK STOELVERW KEYLESS NAVI VOL!!!
- 2007