Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid 300 AWD Style (2025)
| Uitvoering | RAV4 2.5 Plug-in Hybrid 300 AWD Style |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 7.850 km |
Geweldige auto
Inmiddels is de auto bijna 1 jaar oud, en er staan bijna 8000 kilometers op de teller.
Tot zover heb ik ongeveer 67% van alle kilometers elektrisch kunnen rijden. Ik heb de luxe van een eigen oprit, waar ik een normaal geaard stopcontact heb gemonteerd. Aangesloten op een aparte groep, met een 20A smartplug zodat ik kan schakelen en meten vanuit mijn domotica systeem. Door de GPS gegevens "weet" ik wanneer de auto op de oprit staat, en door een interface met de MyToyota weet ik ook of de accu vol is. Alleen als dat nodig is schakel ik de spanning in (dus ongenode gasten kunnen niet gratis komen laden als ik er niet ben).
De auto rijdt, met name in EV modus, ronduit geweldig. Er is meer dan genoeg vermogen. Zodra de accu leeg is schakelt hij volstrekt onmerkbaar over naar de benzinemotor. Je merkt het verschil alleen als je eens wat gas bijgeeft, je hoort dan de motor een beetje.
Negatieve punten heb ik nog niet ontdekt, behalve dan de hoge motorrijtuigenbelasting (dank zij het hoge gewicht), en de verzekeringspremie. Die is ook hoog, waarschijnlijk omdat de RAV4 erg geliefd is bij het dievengilde.
Los van die financiële puntjes: een fantastische auto!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Toyota RAV4 2.5 Hybrid Executive | 360 Camera | JBL Audio | Trekhaak
- 2019

Toyota RAV4 2.5 Plug-in Hybrid AWD Bi-Tone Plus | Panoramadak | JBL | Memory | Stoel verwarming en verkoeling | 360 Camera |
- 2022

Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Bi-Tone | 06-10141018 Voor meer informatie