Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Executive (2024)

Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Executive (2024)

UitvoeringRAV4 2.5 Hybrid AWD Executive
Bouwjaar2024
Jaar van aanschaf2025

De eerste kilometers

Wij hebben de RAV4 inmiddels een maand in bezit en het is elke keer een genot om in deze auto te mogen rijden. Het rijden kan zeer vlot maar ook als je zuinig wilt rijden is het goed te doen. Je moet dan niet te veel snelwegkilometers rijden. Het verbruik gaat dan wel omhoog richting 1:16/1:17

Rijd je rustig in de bebouwde kom en met stukken buiten de bebouwde kom dan is zoals wij nu rijden 1:20 haalbaar.

De auto hebben wij aangeschaft om ook onze caravan te trekken. De rit met onze caravan was een heel verschil met onze vorige auto ( Toyota Avensis 2.0 automaat 2011 ) je voelt de caravan amper achter de auto en hij trekt deze met gemak. Dit op vlakke wegen in Nederland. Het beloofd veel goeds voor de grote vakantie richting Kroatië.

10,0

PRIVATE LEASE Toyota RAV4