Toyota Corolla Verso 1.8 16v VVT-i Dynamic (2006)
Uitvoering | Corolla Verso 1.8 16v VVT-i Dynamic |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ik heb deze Toyota Verso 1.8 Dynamic nu een paar maand in mijn bezit en ik kan niets anders als lof spreken over deze auto. Je hebt bij de Toyota echt het gevoel dat je aan het rijden ben in een ’zware’ auto die prima op de weg ligt.
Ik zal niet beginnen over de veel te lage bagagehoes. Die zit er nog wel in maar ik denk dat dat niet lang meer duurt.
Toch heb ik echter op dit moment 1 punt moeten constateren aan deze auto wat mij bijzonder irriteert. Zodra je de auto uitzet, kun je de electrische ramen niet meer sluiten. Ook niet als je de startknop even indrukt zodat hij op kontakt springt. Je MOET de auto eerst volledig starten (dus draaiende motor) om de ramen te kunnen sluiten.
Verder een geweldige auto.
Geen problemen gehad.

Toyota Corolla Verso 1.6 VVT-i Dynamic Climate control, Radio cd speler, Trekhaak, Cruise control, Lichtmetalen wielen
- 2007

Toyota Corolla Verso 1.6 VVT-i Dynamic Cruise*Clima*Trekhaak*LM velgen*Parkeersensoren*

Toyota Corolla Verso 1.8 VVT-i Sol