AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid Dynamic (2024)
Uitvoering | Corolla Cross 1.8 Hybrid Dynamic |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
top auto maar er is nog wel wat te verbeteren
IK heb de auto nu 3 mnd maar ik erg me toch aan twee dingen dat is het windgeruis achter in de auto en de passagiers stoel heeft weinig been ruimte bij het dashboardkastje dat komt zo ver naar voren dat je als je 190 ben met je knieën er tegen aan zit op de verste stand van de voorstoel voor de rest top auto
9,5
PRIVATE LEASE Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross Hybrid 140 Dynamic ook in kleur zwart en blauw
- 2025
€ 36.900

Toyota Corolla Cross Hybrid 140 Style | Navigatie | Blind Spot | Elektrische Achterklep | Parkeersensoren voor + achter |
- 2024
€ 36.950

Toyota Corolla Cross Hybrid 140 Style | BSM | ACC | PDC V+A | Stoel- stuurverwarming | Elek. achterklep | Qi-lader | Camera
- 2024
€ 36.495
De Nissan Qashqai facelift is duurder dan de Toyota Corolla Cross, maar dat merk je - Vergelijkende
Autotest
Toyota C-HR en Corolla Cross zijn anders, maar ook hetzelfde