Toyota C-HR 1.2T Executive (2017)
Uitvoering | C-HR 1.2T Executive |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Toyota C-HR 1.2T Pearl White
Na het zien dat er een nieuwe Toyota naar nederland zou komen bladerde ik vlug naar deze pagina in AW (helaas geen Supra maar...). Op slag verliefd op deze C-Hr kwa looks. Nou had ik m'n twijfels bij de motoren en transmissie, maar er zou een 1.2T handbak komen en voor een redelijk betaalbare prijs. Hybride is voor mij geen optie want ik hou te graag van vlot meegaan met het verkeer en het turbogevoel.
April: Toch maar eens naar de Toyota garage hier in de buurt en een proefrit gemaakt. Ja hier moest ik niet lang over nadenken, het voelde goed, het ziet er goed uit, het rijd goed en het is Toyota. Dit zou hem gaan worden de executive in de kleur Pearl White.
Na 1100 km op de klok kan ik zeggen dat het echt wel voldoet aan m'n verwachtingen, verbruik is 6.6L en heb nog een kwart tank over. Hierin heb ik toch wel een aantal keer 120/130 gereden maar veel b-wegen op 80. (Hiermee heb ik eens op euro98 gereden uit belgie, hij loopt wel heel erg lekker hierop.) Zal ook mijn verschillen delen op euro98 en 95 brandstof.