Toyota C-HR 1.8 Hybrid Executive (2018) #3

Uitvoering | C-HR 1.8 Hybrid Executive |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Geweldige auto
De CH-r van toyota, een auto voor de rijders,
ik ben gevallen voor het unieke uiterlijk van de CH-R (Cross High rider) de auto rijd erg goed light als een blok op de weg, de Hybride prestaties houd wat te wensen over en viel zelfs een beetje tegen maar buiten dat is de comfort en algemene ervaring erg goed.
+ punten
. de chr heeft een prettige instaphoogte
. rijd erg soepel en heeft 3 verschillende rij modus
ECO, Normaal en sport al worden de algehele prestaties er niet beter van het gevoel wel,
- de eco stand: het gevoel van het gaspedaal word iets slomer de auto reageert minder vel.
- de normale stand: de auto reageert iets sneller stuurt op het gas geven
- de sportstand: Het gaspedaal reageert feller het stuur voelt iets strakker meer sportief.
. de auto is comfortabel voor zowel de bestuurder als bijrijder, achterin is de ruimte beperkt voor langere mensen ook de instap door de form van het dak is achter instappen voor oudere mensen iets wat vermoeilijkt uitspraak van mijn schoonvader (goddomme je moet er een slangemens voor zijn om hier in te stappen :D )
- verbruik
verbruik is matig en niet zoals verwacht.
onze verwachting was minimaal verbruik 1 op 21 in de winter en hoger in de zomer, helaas is de werkelijk verbruik bij ons in de winter ongeacht rij modus, 1 op 18 (winter) 1 op 21 a 1 op 23 (zomer)
onze CH-R heeft als opties
- stoel en stuurverwarming
- navigatie
- parkeer hulp systemen | kan zelf file parkeren
- camera achter
- adaptieve cruise control
- lane assist
- bord herkenning
- banden spannings meter
- full led pakket
- semie lerderen bekleding
- full toyota safety pakket
- 17'' inch lichtmetalen velgen
- bluetooth radio met dab+
- stuurbediening
- elec ramen voor en achter
- 1.8 full hybride motor gecombineerd 122 pk
PRIVATE LEASE Toyota C-HR

Toyota C-HR 2.0 Hybrid Team D | CarPlay | Parelmoer | Camera | ACC | LED | DAB+ | Keyless | 18 inch
- 2020

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Dynamic | Navigatie | Stoelverwarming | Keyless |
- 2018

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Business Intro | Automaat | Camera | Navigatie | Trekhaak | Cruise Control | Climate Control | Hoge Instap
- 2019