Toyota C-HR 1.8 Hybrid Bi-Tone (2018)

Uitvoering | C-HR 1.8 Hybrid Bi-Tone |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Tegenvallend verbruik
Na bijna drie maanden en 4700 kilometer is mijn eerste indruk gematigd positief. Tot nu toe geen problemen met de elektronica (was met mijn Renault na een week al hommeles en is nooit opgelost). Comfort en uitrusting is prima. Het is dan ook het meest uitgebreide model.
De minpuntjes: Het verbruik valt tegen (1 op 17 op de snelweg en 1 op 21 in de stad). Door de kleine tank krijg ik na 600 kilometer al de waarschuwing dat ik moet tanken (30 tot 32 liter). Terwijl de handleiding aangeeft dat de tank 43 liter kan bevatten.
De motor maakt erg veel toeren/geluid bij het optrekken en lijkt met slippende koppeling op te trekken. Misschien is dat normaal bij een automaat. Ik had hiervoor een handgeschakelde auto op diesel. Jammer dat de navigatie van TomTom is, dus gebruik is nu mijn telefoon app om de files te ontwijken.
Ik heb nu ook de ECO en SPORT stand getest. In de ECO-stand rijd je als een bejaarde. Als je de snelweg op gaat moet je het gaspedaal bijna door de bodem drukken om op snelheid te komen, terwijl je in de SPORT-stand veel minder gas hoeft te geven. Ik snap daarom niet waarom de ECO-stand zuiniger kan zijn terwijl je veel meer gas moet geven.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Toyota C-HR

Toyota C-HR 2.0 Hybrid Dynamic Automaat / 100% Dealeronderhouden / Achteruitrijcamera / Stoelverwarming voor / Apple Carplay & Android Auto / Cruise- en Climate Control / Keyless Entry & Start / Navigatie full map / Parkeersensoren voor en achter / DAB Radio
- 2020

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Dynamic Bi-Tone | Rijklaar | Apple/Android | Trekhaak | Navi | Clima | Stoel/Stuur-verwarming | PDC | Cruise
- 2020

Toyota C-HR 1.8 Hybrid Business Plus | Cruise Controle | Navigatie | PDC Achter | Stoelverwarming |