Toyota C-HR 1.2T AWD Bi-Tone (2018)
Uitvoering | C-HR 1.2T AWD Bi-Tone |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
probleemloos
Ik rijd sinds april 2021 tot volle tevredenheid rond met mijn chr. hybrid uit 2018 een bi-tone grijs met zwart dak.
Gekocht met 9800 km op de teller en nu 23000 km.
Ik had al 7 jaar ervaring met een auris hibrid uit 2011 waar ikzelf probleemloos 120000 km mee heb gereden.
Nadeel is het zicht naar achteren en opzij bij rechtsaf slaan. Ook op de achterbank heb je weinig zicht. Mijn dochter die met 2 kleine kinderen de auto voor een vakantie heeft geleend vond dat juist weer prettig, scheelde weer schermpjes ophangen. Er kunnen wel gewoon 2 volwassenen op de achterbank zitten met de voorstoelen in de achterste stand . Wat bij de nieuwe corolla niet kan .Het hybrid rijden is geweldig en ik rijd gemiddeld 1:20 (per tankbeurt)zeker in deze dure tijden mooi meegenomen. Ik krijg veel reacties van mensen die het een mooie auto vinden. De auto zit vol met allerlei veiligheidssystemen en daar merk pas wat van als het noodzaak is. Dat vanzelf inparkeren is leuk maar ik gebruik het bijna nooit. De achteruitrijcamera is wel een noodzaak , maar werkt goed. multimedia is traag maar ik heb de tijd en dan doet deze gewoon wat hij moet doen.
Ik heb een JBL geluidsinstallatie en dat klinkt goed.
Over 2 maanden de eerste apk.
probleemloos
Gekocht met 9800 km op de teller en nu 23000 km.
Ik heb een JBL geluidsinstallatie en dat klinkt goed.
Over 2 maanden de eerste apk.
Toon minder