Toyota Aygo 1.0 12v VVT-i + (2007)
Uitvoering | Aygo 1.0 12v VVT-i + |
Versnellingen | 5, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Na jarenlang tot volle tevredenheid met een Volvo V40 gereden te hebben, raakte de Volvo betrokken bij een aanrijding.Omdat we een dergelijke grote auto eigenlijk niet meer nodig hadden, zijn we gaan omkijken naar een kleinere auto.We dachten eerst aan een Suzuki Swift, maar konden het met de Suzuki-dealer hier in Ridderkerk absoluut niet eens worden over de inruilprijs.Uiteindelijk hebben we gekozen voor een zwarte Toyota Aygo.De inruilprijs, die we in ons hoofd hadden kregen we geboden door Toyota-dealer de Blaak in Ridderkerk.De aflevering verliep correct en geheel volgens afspraak in een uiterst vriendelijke sfeer.Met de Aygo hebben we inmiddels ruim 50000 km gereden.De auto rijdt heerlijk zuinig, komt goed mee in het verkeer en is echt rammelvrij.Tijdens een lange vakantiereis van 800km hebben we een enkele keer nog wel eens enigszins weemoedig teruggedacht aan onze o zo stille Volvo,maar een blik op de benzinebon na een tankbeurt maakte dan weer veel goed.
Er hebben zich nog geen problemen voorgedaan