Toyota Auris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Exclusive (2015)

autoreview

Toyota Auris Touring Sports
Toyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring SportsToyota Auris Touring Sports

Signalement

UitvoeringAuris Touring Sports 1.8 Hybrid Lease Exclusive
Versnellingen1, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf80.000 km
KM-stand laatst80.000 km
Lezerswaardering: 8%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Volgende voorloop auto

 • 80.000 km

Tja de seat was na 3 maanden klaar er mocht niks meer aangebeuren want hij liep uit de lease en door de APK kwam hij niet meer. Op stel en sprong werd deze geregeld. Wederom een ongelukkig relatie.

Ruim Ruim dat is hij zeker en dat is dan ook vooral zijn plus punt.

De banden maken zowel met winter als zomerband veel geluid ook wind geruis is met een stevige tegen wind erg aanwezig. En dan regen als het regent dan is het een helskabaal in de auto zoveel herrie maakt zelfs een lelijke eend niet. Ik weet niet wat er is mis gegaan maar de geluiden uit de wielkasten zijn zeer, zeer, zeer, slecht voor elkaar. Met een beetje vochtig weer ontstaat er condens bij de sensoren van de originele ruit. Dit resulteert in een lading aan storingsmeldingen na een paar maanden gaat de ruit stuk en komt er een nieuwe in oke het was daarna ook erg droog maar met de paar buien die ik wel heb gehad lijkt de nieuwe ruit de storingen te hebben opgelost.

Motor geluid:
Tja bij de Giulietta wil ik het motor geluid juist wat meer horen maar van deze wil ik het liefst niks horen. Als je gas geeft gebeurt er eerst niks (VCT) maar maakt de motor een verschrikkelijk naar irritant geluid iets waar je als auto liefhebber spontaan van zou gaan staan janken. Nee geef me dan maar een EV ;) .

Weggedrag:
Tja als je na peugeot naar BMW (3 jaar) gaat en daarna 18 jaar Alfa gewend ben dan ben je strak sturende autos gewend met een aardige dosis grip. En ook side kick Punto had veel grip. De seat was daar niet een top scorder maar de Toyota even min.

Je moet deze echt allen kopen als je een auto geen bal interesseert en van A naar B wil met lage lease kosten maar particulier zou ik er met een hele weide boog omheen lopen want ook de operationele kosten kunnen nog wel eens stevig zijn. Helemaal als je na gaat dat de batterij van deze op is en eigenlijk vervangen moet worden hij is alleen maar aan het bijladen en met veel snelweg KM/s voor de 100KM beperking of na 19:00 die zijn niet mals reken rustig op 1 op 12 het was door de stukjes bebouwde kom en 80KM stuk dat ik nog 1 op 15 kon halen maar ik heb zelfs tanks van 1 op 14 gereden nu we nog maar 100KM/h mogen en ik meer stads verkeer doe dan snelweg kom ik op 1 op 18 hooguit 1 op 20 maar dat is dan ook van wegen het vele thuiswerken dat we nu vooral in lage snelheids gebieden zitten en soms 100 op de snelweg.

1,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  1
 • Comfort
  2
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.