Toyota Auris 1.8 Hybrid Lease Pro (2013)

autoreview

Toyota Auris Hybrid
Toyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris Hybrid

Signalement

UitvoeringAuris 1.8 Hybrid Lease Pro
Versnellingen1, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2013
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf26.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 95%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Auris opgehaald

 • 26.000 km

Gisteren, vrijdag 9 mei 2014, mijn nieuwe auto opgehaald bij de Toyota dealer bij mij in de buurt. Het is een Auris Hybride Lease Pro.
Fantastische auto met alles er op en er aan. Heerlijk al die luxe.
Tot nu toe rijdt hij zeer goed en zuinig.
Later meer

De afgelopen dagen 400 km gereden op voornamelijk de snelweg. De Auris rijdt voortreffelijk ook in wind en regen.
Het gemiddelde verbruik was 1 op 19,9.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens