Toyota Auris 1.8 Hybrid Executive (2015)

autoreview

Toyota Auris Hybrid
Toyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota AurisToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris HybridToyota Auris Hybrid

Signalement

UitvoeringAuris 1.8 Hybrid Executive
Versnellingen1, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2015
KM-stand laatst55.000 km
Lezerswaardering: 25%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

zuinig

reeds 4 jaar in mn bezit en 44.000km gereden .Auto is zuinig om te rijden , mis wel wat power .Onlang op reis geweest (limburg geen bergen) met aanhanger waar enkel 3 fietsen op stonden , de auto miste power om een "helling" op te rijden (helling of brug over het kanaal) ook bij het invoegen op de snelweg . Verbruik op snelweg 5.4l/100km aan 110km/u .

één jaar later

 • 55.000 km

reeds meerder malen langere afstanden gereden (100km) op gewone baan waar 70-90km/u mag gereden worden en meerder dorpjes (30-50km/u) doorkruist wat de wagen nu op een verbruik 3.8-4.2l per rit aangeeft. Als ik per tankbeurt kijk kom ik op 4.9l/5.3l/100km wat gunstig is In stad ,korte ritten ong 5km is het verbruik toch iets hoger .Mis nog het trekvermogen (380kg) en gebruik meer de power knop zeker bij drukte op rond punt of invoegen .Gebruik ook meer de cruise-controle .

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens