Suzuki Swift 1.5 Exclusive (2005)

| Uitvoering | Swift 1.5 Exclusive |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 16 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
De swift is een leuke, pittige wagen met een goede wegligging. De kwaliteit van de afwerking is vele malen beter dan de voorgaande modellen en dat is toch wel een van de belangrijkste punten die ik meenam toen ik voor het eerst ging kijken bij de swift. Nadat ik de proefrit had gemaakt was ik meer dan tevreden en was mijn keus snel gemaakt. Heb alleen maar positieve reacties gehad en krijg die nog, een half jaar nadat ik de garage uitreed.
Ook de ruimte achterin is erg goed en er kunnen met gemak 2-3 volwassenen mee op de achterbank met meer dan genoeg beenruimte. De kofferbak is niet ruim maar wel snel uit te breiden om genoeg in kwijt te kunen.
De swift is helaas niet zo zuinig zoals deze staat aangeschreven. Nu zo`n 1:13. Maar goed, ik moet de 15000 km beurt nog krijgen en als de inloop olie vervangen is moet dit toch wel naar 1:15 gaan hoop ik.
Conclusie: een echte aanrader dus
Ben door Suzuki terug geroepen voor het vervangen van de slangen van de koppelingscilinder. Deze waren na een half uurtje vernieuwd en kon ik weer de weg op. Voor de rest heb ik geen problemen gehad.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Suzuki Swift

Dit zijn de vijf goedkoopste occasions op lpg

Met de Swift van 2005 definieerde Suzuki de bekende looks die ook de nieuwe weer heeft

Suzuki Swift 1.3 - 2006 - Op de rollenbank

Suzuki Swift - Occasion Aankoopadvies