Suzuki Swift 1.3 Exclusive (2008)
| Uitvoering | Swift 1.3 Exclusive |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2008 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand laatst | 5.500 km |
De eerste 2 maanden met een Swift 1.3 Bandit.
Vanaf het moment dat ik besloten had dat er een auto moest komen was ik op zoek naar een klein, zuinig, maar toch ook leuke auto. De Suzuki Swift stak er in die categorie voor mij met kop en schouders boven uit.
Het design van de auto, zowel van binnen als van buiten, is jong en dynamisch. Toen ik bij de dealer ging kijken was er een tijdelijk actiemodel de 1.3 Bandit-uitvoering. Deze was gelijk aan de Exclusive, maar dan met spoiler, sportstoelen, andere uitlaat, climatecontrole en keyless entry. Het was voor mij de perfecte variant: Sportief, maar toch met de betrouwbaarheid en zuinigheid van een Swift waar ze toch echt om bekend staan.
Na bestelling heb ik de keuze gemaakt om er 16" OZ-velgen onder te laten zetten en led-achterlichten te laten plaatsen vanuit de dealer.
Vanaf dag 1 heb ik veel plezier met mijn Swift. Het is een auto die je op toeren moet houden om 'm vlot te laten rijden, maar dan komt ie ook goed mee in het verkeer. Als je rustig rijdt is het verbruik aangenaam laag 1:16-18 bij 100km.
De auto is sportief afgeveerd zonder dat er aan comfort wordt ingeboet.
Van binnen is de auto verrassend ruim en zelfs mensen van 1.90m kunnen makkelijk achterin zitten, zowel qua beenruimte als hoofdruimte. Zoals verwacht mag worden bij een auto in deze klasse is de kofferbak niet groot, maar door de handige tussenvloer kan er toch nog veel meegenomen worden.
Waar ik ook kom met de auto zijn de reacties erg positief en iedereen vindt het een mooie auto.
Dit zijn mijn ervaringen tot zo ver. Ik zal deze updaten na mijn eerste beurt om wat te kunnen zeggen over die kosten etc.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Suzuki Swift

Dit zijn de vijf goedkoopste occasions op lpg

Met de Swift van 2005 definieerde Suzuki de bekende looks die ook de nieuwe weer heeft

Suzuki Swift 1.3 - 2006 - Op de rollenbank

Suzuki Swift - Occasion Aankoopadvies