Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Style (2025)

Gebruikersreview

Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Style (2025) #6

UitvoeringSwift 1.2 Smart Hybrid Style
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2026

Zuinig en prima rijdend

Swift gekocht ipv een captur, zit toch meestal alleen in de auto, op vakantie Swift als huurauto gehad en die beviel echt prima. Zelfs in de bergen met gemak 1 op 20 gereden. Miste soms wat vermogen maar dacht ook meteen dat ik dat in ons landje niet snel zou missen.

Kosten lekker laag per maand door de goedkope wegenbelasting en aan de pomp is het heerlijk. Tank in Belgie dus nog voordeliger.

Vooral veel snelweg en 80km wegen, onder de 1 op 28 lukt me niet……

Alle piepjes van de veiligheidssystemen hoeven van mij niet maar wennen ook wel, iedere rit uitzetten heb ik geen zin in.

Benzinemeter geeft snel aan dat je moet tanken, maar met nog 90 km actieradius kan er maar 27 liter in. Nog 10 liter over dus.

Verder is de zitpositie gewoon goed, je zit hoger dan andere b segmenters. Ja de voorruit is wat aan de lage kant dus niet te ver doorrijden bij een verkeerslicht.

Zeer tevreden dus, en nu kilometers maken! De Swift voelt groter aan dan hij is. Mis alleen nog een armsteun en regensensor was ook fijn geweest. Maar dat zijn maar kleine minpunten. Het verbruik maakt alles goed!

9,5