AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Style (2024) #2

Uitvoering | Swift 1.2 Smart Hybrid Style |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Swift 2024
Deze Suzuki Swift Stijl CVT heeft weer veel extra elektronische voorzieningen erbij gekregen.
Daarmee is hij zeer volledig uitgerust en ook is hij door de 3 cylinder motor en smart hybride nog weer zuiniger dan de vorige versie.
Het is nog steeds een sportieve auto en ruim genoeg om met 4 personen in te zitten.
10,0
PRIVATE LEASE Suzuki Swift

Suzuki
Suzuki Swift 1.2 Smart Hybrid Comfort
€ 364

Suzuki Swift 1.2 Style Smart Hybrid Draadloos Carplay/Android Auto, Adaptieve Cruise en Climate Control, Navigatie
- 2024
€ 20.900

Suzuki Swift 1.2 Select Smart Hybrid | RIJKLAARPRIJS |
- 2024
€ 21.450

Suzuki Swift 1.2 Style Smart Hybrid|Autom|Camera|Adapt Cruise|Navi|Carplay|Stoelverw
- 2025
€ 26.950
Duurtest
De duurtest-Suzuki Swift bevalt goed maar aan de kleine tank kunnen we maar niet wennen
Autotest
Voor een cvt is de Suzuki Swift Automaat leuk maar hij is minder comfortabel dan handbak
Test: Suzuki Swift - zuinige lichtgewicht in zware tijden
Designreview