Suzuki Baleno 1.8 GTX (2000)
Uitvoering | Baleno 1.8 GTX |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2000 |
Prima auto, met de 1.8 motor en 121pk een ideale caravantrekker voor m`n 4.70 mtr en 1100 kg zware caravan. Zelfs in de bergen, met 17% stijgingen, geen enkel probleem.
Ook los is het een ideale auto, lage onderhoudskosten en probleemloos rijden. En snel, het lage eigen gewicht in combinatie met de grote motor geven hem vleugeltjes.
En geeft dan ook een bijbehorend hoog brandstofverbruik (vooral boven de 4000 toeren).
Maar wie netjes met het gas omgaat treft een auto die vlot rijdt en ondertussen redelijk zuinig is.
ABS, airco, sportstoelen, elektrische ramen, instelbare vering, het enige dat ik er nog aan mis is een cruis control.
De donkerblauwe kleur is fris en net iets opvallender dat andere blauwe auto`s, zeker in combinatie met het zilverkleurige lijstwerk
Een advies: hou de onderkant goed in de tectyl.
Dan is het verder een perfecte wagen, en we kunnen het weten, we hebben er 3 van deze in de familie.
Het enige dat echt jammer is.....hij is niet meer in productie.
geen