Suzuki Alto 1.0 Exclusive (2010)
Uitvoering | Alto 1.0 Exclusive |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Eerste rijervaring
Mijn vorige auto een mazda 6 van 2002 kreeg nogal wat onderhouds kosten, der halve zijn we gaan kijken naar een zuinige auto, omdat we niet echt veel afstanden meer rijden, en de kids ook niet veel meer meegaan, viel de keus op een suzuki swift of alto. proefritjes gemaakt in zowel de swift als de alto. de swift is meer auto en voelt in alles wat steviger aan, en is iets ruimer achter en in de kofferbak. de Alto daar was ik verbaast over de rijeigenschappen. die waren zeker op de snelweg uitstekend.stil en lekker zuinig. In het stadsverkeer komt hij goed mee en parkeren op de kleinste plekken is geen enkel probleem. in de stad hoor je de 3 cilinder wel goed, maar is niet storend, het heeft ook wel wat. tot op heden alleen een storend geluid uit de ventilator, maar dat gaat deze week verholpen worden door de dealer.Het starten van de alto duurt iets langer dan een gemiddelde auto, maar is niet storend.