Subaru Trezia 1.3 Comfort (2012)

Subaru Trezia
Subaru TreziaSubaru TreziaSubaru TreziaSubaru TreziaSubaru Trezia 1.3 LuxurySubaru TreziaSubaru Trezia 1.3 Luxury

UitvoeringTrezia 1.3 Comfort
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2014

Afgelopen woensdag (23-07-2014) deze Subaru (eigenlijk een Toyota) opgehaald. Nu is het nog te vroeg om conclusies te trekken, maar een aantal zaken zijn mij al opgevallen, namelijk:

De auto is stug geveerd, elk hobbeltje wordt opgemerkt en de auto is enigszins nerveus bij rechtuit rijden.

De auto rijdt op LPG. Ben benieuwd naar het verbruik (mogelijk dat ik de verbruiksmonitor bij ga houden). Daarnaast zal de toekomst uitwijzen of een dergelijke auto goed blijft rijden op LPG.

Na een paar 1000-km kom ik met een aanvulling op deze review. Wordt dus vervolgd

Update 30-07-2014
Een week met de Trezia gereden. Een van de redenen om over te stappen op een kleinere auto is het verbruik en de vaste lasten (vorige auto, 1 op 10 LPG, 92 Euro wegenbelasting per maand). Met de Trezia kom ik na 500 km uit op 1 op 15.5 op LPG. Ik rijd dan wel veelal snelweg km en houd me aan de max. snelheid van 100 km/h. De wegenbelasting is ook een stuk minder. Het scheelt ongeveer 35 Euro per maand. Al met al qua kosten de moeite waard.