Skoda Yeti Outdoor 1.2 TSI 110pk Greentech Joy (2017)
Uitvoering | Yeti Outdoor 1.2 TSI 110pk Greentech Joy |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Wat een heerlijke auto
Ik heb geen hekel aan autorijden, Een auto is voor mij gewoon een vervoermiddel. Comfort is belangrijk, net als betrouwbaarheid. De Skoda Yeti Joy Outdoor 1.2 110 pk voldoet volledig aan mijn wensen. Ik heb de Yeti nu drie jaar en ik ben er nog steeds zeer tevreden over.
Wat een heerlijke auto. Je zit lekker hoog. Ook plezierig het instappen is daardoor extra makkelijk.
Verder is de Yeti Outdoor stil en hij ligt lekker op de weg.
Het dashboard is duidelijk van opzet.
Het zou zomaar eens mijn volgende auto kunnen worden.
Pluspunten.
Ruimer van binnen dan z’n uiterlijk doet vermoeden.
Stille, krachtige motor.
Comfortabele stoelen, die veel steun bieden.
Mooi afgewerkt en een overzichtelijk dashboard.
Goed overzicht, grote spiegels.
Nu ruim vier jaar
Ik heb mijn Skoda Yeti outdoor nu ruim drie jaar met deze auto ben ik nog steeds super tevreden. Wat een fijn rijdende auto.
Onlangs naar Oost Duitsland tegen de Tsjechiëse grens geweest wat een fijne reis auto.
Jammer dat het model is verdwenen bij Skoda.
Blijf er zeker nog een aantal jaren rijden.
Nu vier jaar in mijn bezit
Ik ben nog steeds zeer tevreden over mijn Skoda Yeti outdoor. Tank altijd super 98 benzine, daar loopt hij heel rustig en zuiniger op gemiddeld 1:15. Heb nog nooit z'n fijne auto gehad.
Nu 5 jaar in mijn bezit
Ben na 5 jaar nog steeds in bezit van mijn Yeti Outdoor joy. Het blijft een fijne auto.
Rijd geweldig. Nu ik met pensioen ben en door de corona maatregelen, heb ik niet zoveel kilometers gemaakt. Dus kan ik nog heel lang van hem genieten. Ik hoef voorlopig geen andere Skoda. Ben er enorm zuinig op. Regel matig onderhoud bij de dealer als het nodig is.
Nog steeds zeer tevreden.
Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn Yeti Joy Outdoor.
Rijd zo heerlijk en een redelijk verbruik van 1:15 / 1:16 gemiddeld.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5
- Comfort5
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Skoda Yeti 1.2 TSI Ambition - AUTOMAAT - ORIGINEEL NEDERLANDSE AUTO - AFKOMSTIG VAN EERSTE EIGENAAR - AFNEEMBARE TREKHAAK - 1200KG TREKGEWICHT
- 2014

Test: Renault Kadjar - Nissan Qashqai - Skoda Yeti - Kia Sportage

Test: Suzuki SX4 S-Cross - Skoda Yeti Outdoor - Dacia Duster

Test: Skoda Yeti (2014)

Praktijkervaring Honda Jazz: eigenaren over hun hybride mini-MPV

Designreview Volvo C40: ‘voldoet aan alle verwachtingen, en dat is een probleem’