Skoda Superb Combi 1.6 TDI Greenline Ambition Bus. (2012)
Uitvoering | Superb Combi 1.6 TDI Greenline Ambition Bus. |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Erg fijne auto
31 januari heb ik mn nieuwe auto mogen ophalen, en nu na 1700 km in een korte tijd kan ik alleen maar zeggen dat ik ontzettend tevreden ben. Ik heb in 2010 een superb gehad met 170 pk - dsg en was eigenlijk bang dat ik met de greenline veel tekort zou komen maar niets is minder waar. Na de vorige skoda kwam er een paar maanden een citroen picasso door een baanwissel en dat was echt een drama. Als je dan weer in een superb mag rijden is dat een voorrecht :-)
Ik heb reviews gelezen over stug onderstel en slechte navigatie. Ik heb met beide geen last, onderstel is stevig op de greenline maar dat vind ik wel fijn sturen. De Amundsen + werkt perfect, ook in het buitenland en geeft een goed geluid icm de mdi interface. Ook de telefoon werkt top door het connect pakket.
Als je value 4 money zoekt dan is dit wat mij betreft een aanrader. En smaken verschillen maar ik vind het een stoere auto qua uitstraling, lekker degelijk :-)
1.3.2012
Inmiddels staat er 4500 km op de teller na 1 maand en ik ben nog steeds enorm tevreden. Lange afstanden verslindt deze auto als geen ander. Ik heb wel een nieuwe bagage-afdekhoes moeten halen want die deed het niet meer en had laatst wat last van de telefoon koppeling maar ook dat is weer opgelost.