Skoda Superb Combi 1.6 TDI Greenline Ambition Bus. (2011)
Uitvoering | Superb Combi 1.6 TDI Greenline Ambition Businessli |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Vandaag opgehaald: SCII Greenline Ambition Busines
Vandaag was het dan zover: Mijn SCII Combi opgehaald.
Eerste indrukken:
Motorvermogen:
Ruim voldoende voor NL verkeer. Tot 140 km/u op de autosnelweg geruisloos.
Comfort:
Rijdt als een limo, perfecte afwerking
Uiterlijk: Platin Grey met chromen accenten staat hem erg goed.
Geluid (Amundsen): snap niet waar velen op dit forum over klagen. Prima (en ik ben niet snel tevreden).
Navigatie: snel, goede gebruiksvriendelijkheid
Bluetooth III (icm RSAP, HTC Snap): perfect.
Leasekosten (20%) vs. kwaliteit: TOP!
Kortom: al is eea pril, ik ben meer dan zeer tevreden.
Keep U informed.
Han
Update: 112.000
In de afgelopen 1,5 jaar geen enkele aanleiding gehad om iets speciaals te melden.
Kan zeggen dat dit qua betrouwbaarheid de beste auto uit mijn rijdersloopbaan is. Ik rij 6.000 km per maand, met een normale rijstijl.
Verbruik: gem. 1:20
Voor een zware auto van dit formaat een wereldprestatie. Verder heb ik zelfs nog geen lampje kapot gehad, en is mijn verblijf bij de overigens zeer fijne dealer Bollen in Maastricht beperkt gebleven tot een aantal 30d km beurten.
Comfortabel leg ik mijn afstanden af, en is de ruimte (vooral achterin) enorm.
Helaas komt binnenkort een einde aan het leasecontract, en moet ik een nieuwe leaseauto gaan kiezen. De Superb Combi is er dan niet meer met 20% bijtelling.
Ga dus binnenkort op zoek naar een waardige vervanger, met 20% bijtelling en de noodzakelijke ruimte voor (qua afmeting) 5 volwassenen.
Auto einde contract - ingeleverd
Op 18-3 j.l. mijn betrouwbare Skoda SuperB ingeleverd. In nog geen 2 jaar de contractuele 144K bereikt.....Dus meer dan 6.000 km per maand comfortabel doorgebracht in dit ruimtewonder. Zonder piepjes, kraakjes, reparaties en andere malheur.
Het enige waarvoor ik tussendoor bij de dealer ben geweest is het vervangen van het 'linkerachterachteruitrijlampje'. Peanuts dus.
Kortom: een perfecte auto, gemiddeld 1:20 gereden. Als deze Skoda nog 20% bijtelling zou hebben, had ik hem blind weer als nieuwe besteld. Maar helaas.....
Ik rijd nu een vervangende auto (VW Passat) totdat mijn nieuw bestelde leasecar wordt geleverd: een Opel Zafira 1.6 CDTI (20%).