Skoda Scala 1.0 TSI 116pk Greentech First Edition (2019)
Uitvoering | Scala 1.0 TSI 116pk Greentech First Edition |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Scala, waar ben je ?
Het is verbazingwekkend, zo weinig Scala's je ziet rijden. terwijl het m.i. toch een bijzonder fijne auto is. Wellicht weten mensen niet wat ze missen.
Ik kocht mijn 1 jaar oude Scala in augustus met 9000 km op de teller, als opvolger van mijn 5 jaar oude Fabia combi. Daar hebben we altijd met veel plezier in gereden. Hij werd ons echter toch wat te krap. Bovendien zochten we een auto die beter in staat is onze caravan van 750 kilo te trekken. Ook de hogere maximale kogeldruk biedt meer mogelijkheden voor 2 fietsen.
De Scala is een stuk forser (breder) en voelt soms aan als een auto uit een veel hogere klasse (BMW). Het rijcomfort is prima en de ruimte zeer royaal. De kofferruimte is nauwelijks kleiner dat die van de Fabia Combi.
Het 3 cilinder motor(tje) kan de auto goed aan en het verbruik is alleszins redelijk (6/100). En ..wat is hij heerlijk stil.
De Ambition uitvoering biedt vrijwel alle extra's. Niet blij ben ik met de ""lane-control" omdat je die niet permanent uit kunt zetten. Op zich een nuttige optie, maar ik ben er niet heel erg blij mee...
Voorlopig zijn we zeer tevreden en hopen binnenkort de caravan aan te haken. Als dan de Corona maatregelen wat meer worden versoepeld, dan kunnen we ook meer kilometers met se Scala genieten.
PRIVATE LEASE Skoda Scala

Skoda Scala 1.0 TSI First Edition Airco ECC | LED | Cruise Control | Stoelverwarming | DAB | NAP | Isofix | Apple Carplay Android Auto
- 2020

Skoda Scala 1.5 TSI Business Edition - AUTOMAAT - TREKHAAK Skoda Scala 1.5 TSI Business Edition
- 2019

Skoda Scala 1.0 TSI Sport Business / AUTOMAAT/ PANO/ PARK. SENSOREN/ LED/ GETINT GLAS/ CLIMA/ APP-CONNECT/ 17" LMV
- 2021