Seat Leon ST 1.6 TDI Ecomotive Style Business (2014)

| Uitvoering | Leon ST 1.6 TDI Ecomotive Style Business |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2014 |
| Jaar van aanschaf | 2014 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 33.500 km |
1e review Seat Leon ST 1.6 TDI
Inmiddels al weer 33500 km afgelegd sinds december 2014 en zijn eerste beurt gehad. Geen bijzonderheden bij de eerste beurt.
De eerste 6 maanden met deze auto zijn probleemloos verlopen en het gemiddeld verbruik is 4.8 liter op 100 km.
De auto kan qua vermogen goed meekomen in het dagelijks verkeer en er is eigenlijk geen moment geweest dat ik dacht dat ik vermogen tekort kwam. Maandelijks moet ik naar Zuid Duitsland en ook op hoge snelheden geen negatieve ervaringen.
Pluspunten tot nu toe : Rijgedrag, wegligging, verbruik, betrouwbaarheid, ruimte in de auto en de auto is behoorlijk stil (ook bij hoge snelheden)
Minpunten : Midden armsteun ( het is bijna onmogelijk om tijdens het rijden hier wat uit te pakken, naar mijn mening is deze te ver naar achteren geplaatst )en het rijden met het raam op een kiertje tijdens regenachtig weer kun je vergeten want het water stroomt naar binnen en je wordt letterlijk zeiknat. Wellicht door een bepaalde luchtstroom veroorzaakt.
Al met al wel dik tevreden over deze auto!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Seat Leon

Je auto verkopen aan grote online inkoopsite? Snelle reactie en redelijke prijzen

Praktijkverbruik: zo zuinig is de Seat Leon (2013-2020)

Peugeot 308 SW vs. Seat Leon ST - Occasion Test

'Volgende Seat Leon ook als stationwagon' - Terugblik