Seat Leon ST 1.6 TDI Lease Comfort (2015)

autoreview

Seat Leon ST
Seat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon STSeat Leon ST

Signalement

UitvoeringLeon ST 1.6 TDI Lease Comfort
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2019
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 12%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Een kort leven

Ander werk met lease auto. Vanaf dag 1 kreeg ik deze pool auto. En het was metten al geen gelukkig huwelijk. Een rijdende asbak niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Na wat behandelingen was het ergste er uit. Ook de stoelen waren niet al te best gestikt de naden lieten al los. Ruim dat was hij wel en erg handig voor een weekendje op pad met de hele familie. Maar vrienden zijn we nooit geworden. Stuur voelde wel goed aan en ook insturen gaat redelijk direct maar met weinig gevoel. Ook het gevoel wat de boeden doen ontbreekt iets wat ik bij mijn Alfa's altijd gewend ben geweest en erg prettig vind. Ik wil weten wat mijn banden doen of ik grip heb of niet. Helaas was dat bij de Seat niet aanwezig zo wel het gevoel als de grip zelf. Regelmatig had de auto de neiging over de voorbanden weg te glijden. Met een beetje nattigheid was het al snel dweilen. Oké dan hielp de hoeveelheid profiel wat er nog was ook niet erg mee. Maar bij 30KM/h en alleen een nat oppervlak moet je met minimaal profiel nog wel knap moeten kunnen stoppen ik heb met de Alfa's ook wel eens met dergelijk weinig profiel gereden maar dat waren dan wel Michelins en geen Continantals. Tja en eind december zou hij er uit gaan waar toch ook weer niet. Rij nog maar even door dan bestel je in Januari maar een nieuwe. Maarja die vlieger ging niet op de auto kwam niet meer door de APK dus namen we al snel weer afscheid.

2,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Seat Leon

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens