Seat Leon ST 1.4 TSI ACT 150pk FR Dynamic (2015)

| Uitvoering | Leon ST 1.4 TSI ACT 150pk FR Dynamic |
| Versnellingen | 7, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2015 |
| Jaar van aanschaf | 2015 |
| KM-stand bij aanschaf | 10 km |
| KM-stand laatst | 8.500 km |
Nieuwe auto
Sinds zaterdag 23 mei in het bezit van een Seat Leon ST.
De auto heeft de volgende pakketten:
Executive
Business Plus
Stoelverwarming
Originele velgen, zwart gespoten.
Hele mooie auto om te zien.
Houdt jullie op de hoogte, zodra ik meer ervaring met de auto heb.
1e km's
Eindelijk wat km's gereden.
1e indruk.
Heerlijke auto, je kunt er rustig mee rijden maar kan er ook sportief mee rijden.
Ik lees vaak dat de navigatie langzaam opstart maar ik vind het wel meevallen. Ligt natuurlijk ook aan wat je gewend bent.
Heel goed geluid en ook mooi de afbeeldingen van de verschillende zenders.
Diverse telefoon gekoppeld, zowel Android als Windows als Apple. Ook hier worden de afbeeldingen van de contacten getoond.
Ik heb de wagen als sportief ingesteld. Ik moet eerst nog rijden in de andere instellingen, om de verschillen te ervaren.
Het panoramadak werkt fijn en is in veel standen te verstellen. Heel fijn in het voorjaar en zomer.
Ik moet wel zeggen dat de combinatie van de kleur rood met de zwarte velgen, veel mensen doet kijken.
Ik moet zeggen dat ik een goede keus heb gemaakt. Jammer dat dit type na 1 juli 25% bijtelling krijgt. (typejaar 2016)
Wordt vervolgt.
aanvulling
De Seat bevalt steeds beter. Niet gedacht dat ik het minder erg vind om in een file te rijden. Lekker muziek aan van de zeer goede installatie en de DSG, maakt natuurlijk veel goed.
Benzineverbruik is hoger dan volgens fabrieksopgave, 1:15. Hier zitten ook file kilometers in.
Af en toe heeft de auto moeite om het vermogen over te brengen maar dat heeft ook te maken dat ik de auto nog moet leren kennen.
update
Afgelopen zomer met de caravan richting Frankrijk gereden. Caravan is 1300 kg en 7,20 m lang.
Het gewicht is geen probleem voor de auto. Rijdt heerlijk met automaat. Verbruik is wel aan de hoge kant met de teller op 95 km, dit is 1 op 8. Hoger dan ik zou verwachten.
Ik merk wel dat de auto wat minder stabiel voor de caravan ligt. Dit heeft natuurlijk te maken met zijn kleinere afmetingen en zijn lager gewicht dan mijn vorige auto. En met minder bedoel ik niet, dat dit gevaarlijk is of oncomfortabel maar je merkt dat je auto kleiner is.
Verder heb ik geen problemen tot nu toe ervaren. Auto rijdt nog steeds heerlijk. De stoelen zitten voor mij heel erg goed. Ook de rit naar Frankrijk (1200 km) is voor mijn rug niet pijnlijk geweest.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Seat Leon

Je auto verkopen aan grote online inkoopsite? Snelle reactie en redelijke prijzen

Praktijkverbruik: zo zuinig is de Seat Leon (2013-2020)

Peugeot 308 SW vs. Seat Leon ST - Occasion Test

'Volgende Seat Leon ook als stationwagon' - Terugblik