Seat Ibiza ST 1.2 TDI Ecomotive Style (2011)
Uitvoering | Ibiza ST 1.2 TDI Ecomotive Style |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Eerste km's
Nadat we begin oktober eindelijk de knoop hadden doorgehakt.
Hebben we een nieuwe IBIZA ST STYLE gekocht.
Vrijwel alles zit erop, behalve het leer pakket. Sport stoelen zaten me niet lekker.
Vanaf het momment van aflevering heeft hij 4 x bij de dealer gestaan. Niet omdat de auto niet goed is ! Maar omdat er een wereld van verschil zit tussen een auto verkopen en afspraken maken en de auto afleveren en de afspraken nakomenen.
Accessoires die NIET of verkeerd gemonteerd waren. En dan als klap op de vuurpijl laat je een trekhaak monteren die er al op had moeten zitten. En dan krijg je hem terug met een bumper waar als extra service krassen in zijn gemaakt en waar de de bumper verkeerd gemonteerd was, waardoor de achterklep vast zit in de bumper !
Afgezien van de toch wel bedroevend slechte aflevering en service is de auto echt perfect.
Je merkt na bijna 5000 km dat hij wat rustiger begint te lopen en ook zuiniger. Vooralsnog zijn er nog geen dingen die ons zijn opgevallen.
In de toekomst zal ik deze review gaan update als ik meer km's achter de kiezen heb.