Seat Ibiza 1.2 TDI E-Ecomotive Style (2011)

Uitvoering | Ibiza 1.2 TDI E-Ecomotive Style |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Aflevering lease-auto (uit poule)
Vandaag (18 juli 2012) Seat Ibizia 1.2 TDI E-Ecomotive Style in ontvangst genomen. Vanwege een nog aantal lopende lease contracten bij mijn werkgever geen nieuwe auto, maar een auto die reeds > 30.000 kilometers achter de kiezen heeft. Jammer wellicht, maar het is en blijft mijn eerste auto een leuk moment voor mij persoonlijk. De auto is goed verzorgd en ze ziet er goed uit, ik ben tevreden
Ik wist dat ik een Ibiza of Polo "Slowmotion" zou gaan rijden en heb mezelf al redelijk verdiept in dit type auto. Daarbij dus ook veel gelezen over het comfort, de prestaties, de betrouwbaarheid en de gebruikskosten (voor zover relevant). Ondanks het bezitten van een tankpas ben ik toch benieuwd naar het verbruik (zie verbruiksmonitor). Dit soort auto's zijn mede vanwege het lage verbruik (en uitstoot) ontwikkeld, ik ben benieuwd........
Binnenkort de eerste concrete bevindingen!! Op dit moment kan ik alleen zeggen dat de auto me verrast op comfort en wegligging, meer hierover later.