Seat Arona 1.0 EcoTSI 110pk Style (2022)

| Uitvoering | Arona 1.0 EcoTSI 110pk Style |
| Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2022 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Fijne auto
Ik rij deze Arona nu bijna een jaar. Het comfort van de auto is goed. De zittingen zitten goed. De positie achter het stuur is goed in te stellen. De auto is snel genoeg en trekt vlot op. De DSG bak schakelt snel en schok vrij. De auto ligt goed op de weg en stuurt fijn. De motor laat zich alleen horen als je volgas geeft. Voor vlot rijden is eigenlijk niet nodig. De auto is best zuinig. Met een rustige rijstijl kun je goed 1 op 18 rijden.
In het begin heb ik wel moeten wennen aan het gas geven, dit moet rustig doen anders trek je veel te snel op. Ook de rem moet je rustig bedienen omdat die gelijk fel afremt.
Het enige minpunt aan de auto is het scherm in de auto dat soms even wegvalt of moeilijk verbinding maakt. De bediening gaat verder prima.
Ik ben erg tevreden met deze auto.
PRIVATE LEASE Seat Arona
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Seat Arona 1.0 TSI Style Business Intense / virtual cockpit / app / cruise control / stoelvoerwarming / pdc
- 2021

Seat Arona 1.0 EcoTSI Style 110 PK / Navigatie full map / Cruise control / Apple CarPlay / Parkeer sensoren
- 2024

Seat Arona 1.5 TSI FR | 150PK | Adap. Cruise | Camera | Sfeer | Stoelverw. | Carplay | Trekh. | Keyless
- 2021