Saab 900 2.0i (1998)
Uitvoering | 900 2.0i |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Ik kwam op inernet deze saab 900 tegen, tja hoge kilometerstand 288000 maar wel op lpg g3 met de huidige benzineprijzen een absolute must voor ons, en gezien de leeftijd en km stand een redelijke prijs. Na een proefrit gemaakt te hebben viel ik als een blok voor de auto hij rijd geweldig, comfortabel redelijk compleet electrische ramen airco cv abs enz.... ik heb er niet lang over nagedacht en de auto aangeschaft .Wat betreft de auto heb ik maar een woord ,geweldig, ik rijd ruim 500km per week bijna allemaal op provinciale wegen en in de stad. gemiddeld verbruik 1op 9 vind ik normaal voor zo\'n auto op lpg.Vrouw en kinderen kunnen royaal plaatsnemen in de auto en zelfs onze hond, een bordeauxdog van ongeveer 63kg, kan in de kofferbak,ondanks de gastank.Problemen heb ik nog nauwelijks gehad alleen een kapotte benzinepomp, heb de auto zonder nieuwe apk gekocht want er zat nog 4 maanden apk op, dit bleek een goede keuze te zijn geweest want hij kwam zonder kosten door de apk en het scheelde toch 500 euro bij aanschaf.
kapotte benzine pomp, weggesleept door anwb naar garage kosten met 2e handspomp van de sloop 475 euro voor reparatie.
uitvallen dashboardverlichting , dashboard gedemonteerd, lampjes vervangen, schakelaar om de dashboardverlichting te dimmen vernieuwd (van de sloop) kosten 20 euro en een zaterdag want het dashboard demonteren is een behoorlijke klus