Rover 45 1.8 Club (2000)

autoreview

Rover 45
Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45Rover 45 - interieur

Signalement

Uitvoering45 1.8 Club
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2000
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Exclusief exterieur en interieur, krachtige felle motor, goede prestaties (in 9 seconden naar 100km/uur). Voordelig als je een vergelijkbare auto zou moeten kopen van een ander merk. Lekker reisstoelen, prettig sturen, niet te licht niet te zwaar. Rijden op gas is echter vragen om problemen, continu bougie/bobine kabels die versleten zijn, al 2 keer de katalysator kapot. Trekkracht in de 5 op gas met airconditioning aan is slecht, je wordt verplicht om door te trekken in de 4, gevolg: hoge toerentallen nog meer slijtage.

PROBLEMEN

- bougie/bobinekabels
- katalysator (2 keer in 2,5 jaar)

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens