Renault Twingo 1.2 16V Kenzo (2005)
| Uitvoering | Twingo 1.2 16V Kenzo |
| Versnellingen | 5, Semi Automaat |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 186.000 km |
| KM-stand laatst | 192.000 km |
Eerste 5000km
De vraag welke (eerste) auto te kopen was niet eenvoudig. Na lang nadenken en veel reviews lezen kwam ik toch uit bij de eerste generatie Twingo. Een leuke lach gecombineert met de lage aanschafprijs sprak mij erg aan. Als student heb ik dan ook niet mega veel extra inkomen tot mijn beschikking dus het moest iets goedkoops worden. Ik wist precies wat ik wilde, de meest dikke versie die Renault ooit maakte. Dat betekende de 4e facelift van 2004-2006, minder dan 200.000 op de teller, de 16-klepper 1.2 liter, een handbak, airco en natuurlijk het panorama dak. Niet de meest makkelijke auto om te vinden op Autoscout, maar na ongeveer een half jaartje afwachten kwam hij dan toch online. Een paarse Kenzo editie uit 2005 die net groot onderhoud had gehad. Nieuwe multiriem, pully en waterpomp, en dat voor slechts 1800 euro, een absolute steal! Drie appjes en een proefrit later en ik mocht mezelf voor het eerst een auto eigenaar noemen.
PRIVATE LEASE Renault Twingo
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Dit zijn de vijf goedkoopste occasions van eerste eigenaar en met lage kilometerstand

Renault Twingo 1.2 Emotion (2006)

Na 15 jaar komt er een eind aan de Audi A1 - ook de Audi Q2 stopt ermee

'Gelukkig ook jongeren interesse in klassiekers en youngtimers'- podcast