Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)

Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)
Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)Renault Mégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique (2011)

UitvoeringMégane Estate 1.6 16V 110 Dynamique
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2023

Wat een heerlijke comfortabele soepele en toch spo

Sinds 11maart trotse bezitter van deze Renault Megane Estate. Tijdje gezocht in het land naar een fris exemplaar, geen diesel! Ena laatste jaar (2011) waarin de betrouwbare 1.6 16v nog werd geleverd dus dat telde mee. Ik heb zeker vertrouwen in de tce-motoren, als je er goed mee omgaat, die de oude 1.6 en 2.0 opvolgde maar deze wint het net qua betrouwbaarheid zegt m'n gevoel. Deze gevonden voor een scherpe prijs bij een kleinschalig bedrijf. Renaults vallen qua uiterlijk in onze smaak samengevat en het rijden en zitcomfort gaf de doorslag en bedieningsgemak. We zijn met ons 3en en dan komt ruimte van pas, nu nog met 1 dochter van 2, je weet niet wat er nog volgen zal. Lpg (prins-installatie) voor 2400euro in Bunnik bij AAIS laten inbouwen. We rijden genoeg en willen ons duurzame steentje bijdragen. Benzineverbruik was met superplus 98 1 op 13,8 en lpg-verbruik schommelt rond de 1 op 11. Er gaat 61liter lpg in dus een grote actieradius! Met e10 zou het verschil kleiner zijn geweest maar ik vertrouw e10 niet dus alleen e5-benzine tanken we. Tot nu toe ging storingslampje van kinderslot branden, deur bleef wel op kinderslot. Dit is adequaat onder garantie verholpen en sindsdien probleemloos al 6000km heerlijke kilometers erop zitten. Tot een eerste update!

Update 11-8-23:
Inmiddels 11500km mee gereden sinds maart en nog geen problemen gehad sinds het airbagstoringslampjeincident. Heerlijke mooie elegante ruime comfortabele goed stil rijdende auto!

Update 13-12-23:
Inmiddels stand 157.500km en eerste beurt gehad, alles weer aangedraaid, verse olie en filters en alles ok op de buitentemperatuursensor na. Die geeft standaard ongeveer 8graden te hoog aan. De garage weet ook niet waarom dus onder garantie staat er een nieuwe sensor in bestelling, afwachten wanneer binnen. De auto rijdt op gas ongeveer 1 op 11 a 1 op 11,5 steeds. Heerlijke fijne auto! Er komt niet van de verbruiksmonitor bijtehouden, daarom via deze het gemiddelde verbruik. Tot vervolg!

10,0

PRIVATE LEASE Renault Mégane