Renault Mégane 1.6 16V Dynamique Luxe (2002)
Uitvoering | Mégane 1.6 16V Dynamique Luxe |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Toen ik de auto zag tijdens de introductie dacht ik, die wil ik hebben. Ik heb de auto ook in mijn bezit gehad, alleen ik heb er zoveel pech meegehad dat ik samen met mijn dealer besloten heb om de auto in te ruilen. De Megane rijd nu als demo auto.
Zo als zo vele deed ook bij mij de deurvergrendeling het niet meer, de deuren gingen een eigen leven lijden. Soms kom je bij de auto en dan bleken de deuren gewoon open te staan. Alle handgrepen zijn toen vervangen onder garantie, maar ik ben daar wel 4 keer voor terug geweest. Daarna kreeg ik spontaan een scheur in de voorruit, weer de auto een dag kwijt. Toen begaven de lichtsensor en de ruitenwisser sensor het weer, 3 keer terug geweest voor dat dit opgelost was. Gordels rolde niet op, rammels enz,enz. Ik rij wel nog steeds renault om dat ik het geweldige auto´s vind, alleen moeten ze ze eerst wel in orde hebben voor ze ze de weg op sturen.
PRIVATE LEASE Renault Mégane

Renault Mégane 1.6 AUT Cabrio Cammino Xenon Leder Navi
- 2004

Renault Mégane Coupé-Cabriolet 1.6-16V Privilège Luxe Keyless | NL auto | Cruise | Windscherm
- 2005

Renault Mégane Grand Tour 1.4-16V Expression Airco Cruise Control TEKST LEZEN! All in Prijs Inruil Mogelijk!
- 2006