Renault Laguna Grand Tour 2.2 dCi 150 Initiale (2005)
Uitvoering | Laguna Grand Tour 2.2 dCi 150 Initiale |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Meteen al een goed gevoel...
Eind 2005 had ik met plezier deze auto gekocht. Tijdens de proefrit vond ik hem erg comfortabel en de 150pk diesel is behoorlijk vlot. Heb deze auto gekocht vanwege een ongeluk met mijn oude 3-serie. De Initiale is de meest uitgeruste, luxe uitvoering van de Laguna. De lederen bekleding is een genot om in te zitten. De middenconsole is niet te ingewikkeld en het navigatiesysteem is makkelijk te bedienen. Dat mag ook wel voor pakweg 39.000 euro. Deze auto wordt door ons gebruikt als gezinsauto en is er perfect voor. Het verbruik is niet slecht maar een 2.0 is toch zuiniger. We hebben toch de 2.2 genomen i.v.m. met het trekken van de caravan. We hebben slechts 1 keer een probleem gehad met de Laguna, tijdens het rijden op de snelweg werdt de radiateur doorboord door een steentje, dus kwamen we natuurlijk langs de weg te staan met een oververhitte motor. Ook hebben we een lege accu gehad maar dat kun je de auto niet kwalijk nemen, de accu zat er toch al dik 4½ jaar in. Deze auto is echt een aanrader voor mensen die veel rijden en ook voor luxe gaan. Dit is een auto waar je zakelijk niet slecht voorkomt en ook als gezinsauto is dit een topper.