Renault Kadjar Energy dCi 110 Intens (2017)

Renault Kadjar Energy dCi 110 Intens (2017)

UitvoeringKadjar Energy dCi 110 Intens
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Na een ruime drie maanden toch maar eens mijn ervaring kwijt over de kadjar. Kadjar ruim 3 maanden geleden nieuw geleverd. Inmiddels ruim 20k kilometers erop zitten.

Helaas echter na drie maanden erg veel spijt van mijn keuze. In het verleden een megane uit 2011 gereden. Helaas herken ik de slechte kwaliteit niet van mijn eerdere ervaring met Renault. Bij alles merk je dat de kadjar van budget/slechte kwaliteit is.

* vloermatten die nu al beginnen te slijten.
* hoop gekraak en geknars van interieur delen.
* bass boost kan niet aan, anders hoor je deur panelen resoneren.
* auto is afgeleverd vol met lak defecten. Auto heeft nooit een wasserette gezien en toch ziet de lak er niet uit.
* slechte kwaliteit gespoten delen midden console. Als je er naar kijkt krast het al terwijl ik alles schoonmaak met een microvezel doek.
* bij schakelen naar 2 en 4e versnelling hoor je gerammel onder de pook ( lijkt wel een speelgoedauto )
* trillend geluid bij remmen vanuit de gordelrol.

Al met al helaas al meerdere malen terug naar de renault dealer geweest voor het resoneren, kraken, knarsen uit mijn interieur. Dit is helaas tot op heden nog niet opgelost. Inmiddels staat het vijfde bezoek op de planning.

Nou kom ik van een Golf 7 variant highline af, en daarvoor een megane GT line. Maar dit is toch verreweg de slechtste auto die ik tot nu toe heb gereden.

5,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (1) (gesloten)

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.