Renault Espace RXE 3.0 V6 24V (1999)
Uitvoering | Espace RXE 3.0 V6 24V |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Zeer ruime functionele auto die wij voor ons en mijn drie dochters en eventuele toekomst aangeschaft hebben, alsmede vanwege onze allergie en reuma-achtige ziekte de overstap naar automaat gemaakt wat ons reuze bevalt zeker in combinatie met de criuse control.
Wij wisten vantevoren het brandstof verbruik, maar die viel uit eindelijk reuze mee. Ook onder andere door onze vele afstanden die we ieder weekend maken.
Ook het lage gewicht voor dit soort auto’s is een keuze geweest om voor dit model en type te kiezen.
Bij aankoop bij een handelaar in Apeldoorn, die volgens ons de Bovag vlag niet waard is, bleek de distributieriem nog niet te zijn vervangen en omdat het gehele motorblok verwijderd dient te worden hebben we dit door de vakkundige dealer bij ons in de buurt laten doen.
Verder zit er nog een storing in het airbag systeem die ik aankomende zomer ga herstellen.