Renault 5 E-TECH comfort range techno (2025) #3
Uitvoering | 5 E-TECH comfort range techno |
Bouwjaar | 2025 |
Jaar van aanschaf | 2025 |
Ophalen bij de garage
Daar was ze dan na 4 maanden wachten was daar ons geel monstertje.
Na een jaar of 6/7 een Toyota MR2 zzw 30 te hebben gereden kwam daar de Renault r5 op ons pad. Na 2x een proef rit hebben we besloten de Renault te bestellen.
We wilde absoluut de gele kleur met het jeans grijze interieur. Dus gekozen voor de techno uitvoering met winter pack andvance divers pack en niet te vergeten harman cardon audio.
Nu hebben we er ongeveer 190 km op de teller en ja is best wel weinig maar elke keer als we met de auto weg gaan hebben we er echt plezier mee. Wil je zuinig zoeven eco en b stand en alle rijhulpen aan en je hoeft alleen stuur vast te houden en op te letten bij rotondes en verkeerslichten rest doet de auto zelf echt heel relaxed maar wel wennen als je een oude auto gewend was. Wij hebben 2 kinderen 6 en 4 zitten dus nog in kinderstoeltjes en zelf hun vinden het fijn op de achterbank. Ja het is geen suv met veel been ruimte maar ze kunnen prima zitten ook achter mij ik ben 1.79m en de bijrijders stoel staat wel wat meer naar voren omdat er een grote kinderstoel staat maar niks is vervelend gewoon allemaal te doen. Oké lange ritten zal dit misschien niet optimaal zijn maar de deze auto is onze 2 e auto dus ik voorzie geen problemen. We gaan verder met KMS maken en zullen er nog wat dieper op in gaan. En nog een leuk dingetje de auto heb ik laten voorzien van een glascoating! Wat een glans zit er nu op en de kleur is zo opvallend heel veel flakes er in heel gaaf. Op de parkeerplaats valt deze wel op in het vooral zwart grijs wit Nederlands wagenpark.
PRIVATE LEASE Renault 5

Renault 5 comfort range iconic cinq 52 kWh | Camera | Harman Kardon | Navigatie | Adaptieve cruise control | AppleCarplay AndroidAuto |
- 2025

Renault 5 urban range evolution 40 kWh | Actie! | Voorraad Voordeel! | Direct rijden! |
- 2025

Renault 5 comfort range iconic cinq 52 kWh | Pack Safety | Pack Harman Kardon |