Porsche Boxster S (2009) #3
Uitvoering | Boxster S |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Aanschaf Porsche Boxster S
Na een aantal jaren geleden mijn Boxster S 986 te hebben verkocht ben ik toch weer gaan zoeken naar een opvolger, liefst toch weer een cabrio. Gekeken naar een 997, 981, 987. Belangrijk voor mij was dat er geen IMS problemen meer zijn. De 911 is een beauty maar veel duurder als een Boxster/Cayman. Vanaf bouwjaar 2009 zijn de vernieuwde motoren gekomen met directe injectie en geen IMS problemen meer. Na een zoektocht is de keuze gevallen op een 2009 Porsche Boxster (987, facelift 2009) S 3.4 (310 Hp) PDK/ Sport Chrono. Ik heb de auto nu een maand in mijn bezit en ik ben zeer tevreden met deze topper. Met een dikke grijns zit ik achter het stuur.
Voor het akoestisch genot ben ik nog even langs Carnewal in België gereden voor een aanpassing aan de uitlaat, nu klinkt de Boxster zoals een Porsche moet klinken, aangenaam sportief. De PDK schakelt geweldig snel, daar kan geen handbak meer tegenop. Vooral in de SPORTPLUS modus gaat de auto als de brandweer, de motor blijft hoog in toeren en schakelt automatisch terug als je afremt. Voorlopig genieten van deze fantatische machine!

Porsche Boxster 2.9 PDK | Cruise | PDC A | Stoelverw. | Leder | Airco | 18"
- 2009

Porsche Boxster 2.9 256pk PDK NL Auto Parkeersensoren Climate Control
- 2009

Porsche Boxster 2.9 PDK Automaat|Nl dealer onderhouden|Facelift|Led|Cruise|Leder|Xenon|Navi|Cruise|Pdc
- 2011