Polestar 2 63kWh Single Motor (2023) #2
Uitvoering | 2 63kWh Single Motor |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Net gekocht
Gisteren 20/4 gekocht. Aflevering was keurig, de auto is in nieuwstaat. Na de eerste kilometers precies wat wij er van verwachten. Fijne rustige auto, een stuk comfortabeler dan de Mokka-e die we er voor ingeruild hebben. Die we trouwens weg hebben gedaan vanwege de problemen met de boordlader elke 25000km. Het risico op reparaties van 3500 euro was ons te groot nadat de garantie was afgelopen.
Terug naar de Polestar, de wegligging en het comfort is een heel stuk groter. De Mokka was veel "bonkiger" en harder, vooral ook voor de passagiers.
Bij de Polestar nog te weinig kilometers gemaakt om een goede review te maken. Wel een klein minpuntje; fader en balans kun je niet instellen. Nogal raar..
Ik zal een update geven zodra we kilometers hebben gemaakt.
16000 km verder
Na 16000 km geen problemen te melden. Het verbruik is na deze kilometers in koudere en warme maanden gemiddeld 18,3 Kwh. Best netjes voor 80% snelweg kilometers.
Het is een zeer fijne auto, de service desk van Polestar reageert overigens echt fantastisch op vragen via de app.
PRIVATE LEASE Polestar 2

Polestar 2 Long Range Dual Motor Launch Edition 78kWh | Incl. 12 maanden garantie | Stoelverwarming voor + achter | Stuurverwarming | Trekhaak | Harman/Kardon audio | 360° camera | Apple carplay/Android auto | Panorama dak |
- 2020

Polestar 2 Long Range Dual Motor Launch Edition 78kWh | Panoramadak | Trekhaak | Stoel & stuurverwarming | 360 camera | Adaptive cruise | Harman/Kardon | Carplay

Polestar 2 Launch Edit. 78 KWh Performance Pack