Peugeot 407 XS 2.0-16V (2005)
| Uitvoering | 407 XS 2.0-16V |
| Versnellingen | 4, Automaat |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 1 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Sinds 25 juni 2005 in bezit. Na 2000 km blijkt, dat ik een geweldige auto gekocht heb. De wegligging is perfect te noemen. Het navigatiesysteem brengt je overal tot voor de deur en geeft bovendien een tijdsindicatie van aankomst weer. Vooral ’s avonds is het dashboard een lust voor het oog. De ingebouwde telefoon is ook een uitkomst (vooral met de ’voice-control’). De afwerking is ook bijzonder mooi.
Wat ik wel mis is de achterruitwisser en de interval op de ruitenwisser. De tracklist van de cd speler geeft ondanks de aanwezige orginele cd’s geen opsomming van de index (of weet iemand misschien hoe ik dit ingesteld krijg?)
Geen echte problemen tot nu toe. (alleen 2x een indicatie dat de bandenspanning te laag was, maar misschien door het warme weer?)
2 maanden verder: de teller staat nu op 5.500 km.
Ik geniet echt elke dag van deze auto. De cruise-control gebruik ik op alle afstanden (lekker lui).
Tot nu toe wat kleine puntjes zoals piepende remmen bij warm weer. Ook de bandenspanning bleek weer te laag (van alle banden). Hoe bij orginele cd’s de inhoud zichtbaar wordt via list, heeft nog niemand mij kunnen aangeven.