Peugeot 407 SW XR Pack 2.0 HDiF 16V (2005)

autoreview

Peugeot 407 SW
Peugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 - interieurPeugeot 407 - interieurPeugeot 407 - interieur

Signalement

Uitvoering407 SW XR Pack 2.0 HDiF 16V
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand bij aanschaf15 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Fijne moderne auto. Ziet er goed uit en rijdt comfortabel.
Veel luxe voor een standaard auto. Wat een heerlijk koppel.
Het is mogelijk om schakellui te rijden, moet ook wel want de koppeling gaat vrij zwaar.
Heerlijke stoelen, alleen de ruimte achterin houdt niet over. Voor kinderen prima, maar volwassenen hebben het moeilijk achterin.
Lichtopbrengst is niet helemaal super.

Door alle technische problemen heb ik m’n buik er vol van.
Echt een auto gebouwd met de ’Franse’ slag.

PROBLEMEN

Al snel een probleem met de remblokken, alles begon te piepen en te knipperen. Sensor remblokken was verkeerd gemonteerd (productiefout).

Na 55000 km koppeling al versleten, onder garantie vervangen, carkit stoort op radio. Een week later laat de stuurbekrachtiging het afweten in een lange doordraai bocht! Auto staat nu 2 x een week bij dealer op onderdelen (+ onderhoud) te wachten een controle 8XP modificatie.

Bij +/- 70000 km valt stuurbekrachtiging uit tijdens het rijden. je schrikt je rot,zeg!!!! Auto naar de garage, blijft +/- 3 weken op onderdelen staan wachten. eerst was het de elektrische pomp daarna electronica. veel vernieuwd.

M’n vertrouwen in de auto wordt steeds minder.

Bij +/- 80000 gaat de brandstofgallerij kapot( emmissie melding) afgesleept naar de garage. weer een leen auto.

Na 1,5 week (onderdelen) reparatie is de auto naar importeur geweest. weer allerlei tests gedaan. terug naar de garage voor weer een repartie.

Voor mij was de maat nu vol.

In overleg met leasemaatschappij en wagenparkbeheerder wordt de auto ingenomen.
Einde oefening... gelukkig. En toch ook wel jammer want wanneer de auto rijdt is het een fijne reisauto. Nu maar een ander merk proberen.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens