Peugeot 407 SW XR 1.8-16V (2006)
Uitvoering | 407 SW XR 1.8-16V |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Nu 2200 km gereden,wat rijdt de auto heerlijk rustig verbruikt ongeveer 10ltr/100km (lpg)
Auto is nu 4 weken in mijn bezit gekocht bij auto Los in ridderkerk
Tot nog toe geen storingen en of problemen.
Op naar de 140000km dan weer een review
auto start niet
Na het vorige verslag een halve liter olie bijgevuld,er ging enkele malen het alarm brandstofniv laag aan contact uit en weer aan en storingsmelding veholpen.Bij de aankoop zat er maar 1 sleutel bij deze is bij besteld door auto Losbv en ik moest heb laten inleren bij auto Meulder daar lukte het niet de code zat niet bij de auto,daarna auto Los gebeld die zorgde voor de code en heb deze in laten leren bij Auto Wisse in terneuzen en was geheel kosteloos verder geen problemen gehad (ook niet laatse week bij -6)verbuik ligt ongeveer op 10liter/100 km
Auto wou niet aanslaan zowel op benzine als op gas bij nader onderzoek bleek dat het relais van de brandstofpomp vervangen moest worden,dit werd dus de complete relaisunit
een week later ging de bobine kapot auto draaide op 3 cilinders.
Verder geen bijzonderheden(ik vondt het wel genoeg eigenlijk) km stand ondertussen bijna 1500000 km
1 jaar 407
Ik heb de 407 nu een jaar en dus weer naar de apk en grote beurt laten uitvoeren 30000km gerden en geen problemen gehad sinds laatste review,wel 1 lekke achterband verder geen bijzonder heden