Peugeot 308 Blue Lease Premium 1.5 BlueHDi 130 (2019) #2

Peugeot 308 Blue Lease Premium 1.5 BlueHDi 130 (2019)

Uitvoering308 Blue Lease Premium 1.5 BlueHDi 130
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

De kop is eraf

De kop is eraf, en ik kan zeggen: Hij bevalt. Ik mis mijn (voorgaande) SW niet. Alles past erin tot nu en deze is handelbaarder, en goedkoper. Win-Win dus. Mooie auto rijd lekker. De EAT8 bak doet het redelijk, ik zie geen vooruitgang t.o.v. de EAT6, zijn beide soepel, de EAT8 heeft zulke kleine verzetten dat hij altijd kracht heeft en dan merk je met afremmen, dan heeft de lagere gear (2 meestal) net nog een zetje voor je.
Stoelen goed, de premiums, dat dan wel. De Navi is ook stukken beter. Tankdop ook, eigenlijk is alles net weer een stapje voorwaards. De grootste vooruitgang, je geloofd het niet: De achterruitenwisser motor, hij is geluidsarm gemaakt, hoera!
Helaas al een lekke band gehad, maar dat ligt niet aan de auto, was langzaam leeglopen en dan zie je dat de melding daarvoor gewoon werkt!
Cruise Control, is adaptive, en dat is wennen, het werkt gewoon goed, maar hij ziet voorliggers zo snel, dat hij voor het leuke iets te snel ingrijpt, wel zeer veilig. En de zelfde geldt voor de lane assist, alles went, maar die zet ik op binnenwegen toch maar uit, hij wordt wakker boven de 60km/h en blijft dan zeuren. Werkt wel erg goed. Kortom de auto is gewoon goed en modern, de Diesel laat wel van zich horen, vooral koud, maar het rijd zonder morren. Radio geeft beter geluid dan de vorige versie, en de Navi, tjsa, doet zijn best, is een tommie. Het werkt gelukkig allemaal wat vlotter dan vroeger! Nu kijken of alles heel blijft.

6,0

PRIVATE LEASE Peugeot 308