Peugeot 307 Break XS Pack 1.6 16V (2003)

Peugeot 307 Break XS Pack 1.6 16V (2003)

Uitvoering307 Break XS Pack 1.6 16V
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2017

Rijervaring 307

• 160 km

Rijervaring 307 ik heb in 2017 een 307 op een gok geruild tegen een fiat panda. Zo om geruild om dat ik die panda maar niks vond. Het was voor mij wel een gok. Maar nu ik deze auto een jaar heb. Is er niks aan de hand met de auto. Ze zeggen wel is dat een 1.6 niet goed en niet zuinig is maar deze haald wel 1.14 . Als je op tijd over Schakelt.
Zelf heb ik nog geen problemen gehad. Hij rijd super ook de motor doet het goed. Aleen mijn mening Peugeot blijft net als Opel. Wel stug in het rijden en Schakelen. Maar verder doet die het super. Net 3 maand geleden .
Grote beurt gehad. Ik doe dit zelf dan aan mijn. Auto ook de bak oli. Heb ik vervangen. Ik hou dit ook voor juli bij de komende jaar . Dan de achter stoelen en zo de minpunten. Van de 307. De achter stoelen kun je er uithalen
Dit is wel makkelijk. En als je de stoelen er uit hebt. Lijkt het wel
Een aanhanger waar je in kijkt ik.
Heb al vaak genoeg gehad met mensen van marktplaats dat ze me aan Kijken en zeggen dat gaat niet passen maar ja hoor maar bii de 307 wel. Nu de min
Punten van de 307.

Voor zo grote auto had ik meer stilte verwacht tijdens het rijden. Wat je met banden nog wel wat op kunt lossen natuurlijk maar veel beter zal het wel niet worden.

Tegen wind wat mij echt tegen valt van zo grote auto. Is dat hij wind gevoelig is dat je in de auto het ook gewoon kunt voelen mijn panda deed het bijna helemaal niet dat is wel
Wat minder dat verwacht je niet van zo auto.

Binnen verlichting als je zwak accu zou hebben met je op passen met stofzuigen van de auto als je de deur los doet gaat
De binnen lamp aan. Maar als je
Em dan uit doet dan gaat die weer aan als je een andere deur.
Los doet.

De buiten spiegels klappen soms wel in maar soms ook niet.

Peugeot zelf heeft aleen beetje laks gekeken naar de luxe uitvoeringen van Peugeot

Kijk mijn Peugeot heeft bumper
Pakeer sensoren achter spiegels
Klappen in als je de auto op slot
Doet. Als ze het doen. Maar dan pak je de boekje er bij en dan kom je achter dat je de helft er niet op hebt zitten. En een Peugeot zonder bumper sensoren die heeft wel weer meer luxe in de auto

Kort om is het verder wel een super auto om in te rijden. Over 2 maand word de auto helemaal over gespoten in kleur scherry red met zwart onder grond.

Dit heet dipspray dit verf kan ik er weer van af halen. Wand op de foto lijkt de auto mooi maar aan ze zei kant heeft die schade dit is gebeurd bii de winkel aleen stond geen briefje bij maar ook dit laat ik nog even zien met fotos hoe hij is geworden.

Bedankt voor het lezen van mijn
Review. En fijne dag nog