Peugeot 207 XS 1.6-16V (2006)
| Uitvoering | 207 XS 1.6-16V |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2006 |
| Jaar van aanschaf | 2010 |
| KM-stand bij aanschaf | 40.000 km |
| KM-stand laatst | 40.000 km |
Ik had een Rebault Clio uit 2000 en mijn APK verliep eind van dit jaar. Ik was op zoek naar een andere auto. Heb een aantal maanden gezocht naar een leuk uitziende de auto. Ik keek naar een Renault Clio, Alfa Romeo Mito, Fiat Grande Punto en een Peugeot 207. De Renault Clio zag er leuk uit maar ik had mijn twijfels over de stoelverstelling en de cruise control zat op een rare plaats. De Alfa Mito is nog veel te duur, en de betrouwbaarheid zou te wensen overlaten. Een Fiat Grande Punto zag er ook leuk uit maar was niet echt spannend. Toen ik bij de Peugeot uitkwam, dacht ik die smoelt goed. Een aantal maanden later was het zover. Na een aantal bezoeken was het tijd voor het laatste bezoek aan een showroom/garage in St. Oedenrode. Daar stond een mooie. Behalve parkeersensoren en een schuifdak zat er alles op. Een proefrit gemaakt en eigenlijk was ik meteen verkocht. Ik kreeg wel, voor mijn gevoel, weinig terug voor mijn Renault Clio maar het onderhandelen was begonnen. Een goeie week later was ik de nieuwe eigenaar van deze 207. Hij rijd lekker, goeie stoelen fijn cruise bediening. Het enige minpuntje tot nu tie is dat de rechtervoorruit nog wel eens de neiging heeft om te haperen.