Peugeot 206 XR 1.4 (2000)

autoreview

Peugeot 206
Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206Peugeot 206 - interieurPeugeot 206 - interieurPeugeot 206 - interieur

Signalement

Uitvoering206 XR 1.4
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2004
KM-stand bij aanschaf5.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Plus: Wegligging, rijgedrag, ruimte

Min: betrouwbaarheid, zitcomfort stoelen

Waardeloze auto qua betrouwbaarheid. De bobine wordt al standaard vervangen als je de garage binnenkomt rijden. Kosten 300 euro. Injector ging vlak daarna ook kapot, weer 300 euro lichter. En dat voor een auto die toen net 4 jaar oud was. Uitlaat was al eens gelast voor ik de auto kocht, dat betekent dus dat ’ie na 3 jaar ook al doorgeroest was. Tot twee keer toe zaten de remblokken linksvoor muurvast, echt een constructiefout dus. Tot 2x toe voor 80 euro nieuwe remblokken gemonteerd. Al voor 1000 euro kosten in eerste jaar, geen coulance van Peugeot. Drama-auto dus. Nooit weer een Peugeot dus.

PROBLEMEN

nieuwe bobine wegens defect (zoals ongeveer elke peugeot!)

nieuwe injector wegens defect

uitlaat gescheurd

2x de remblokken volledig vastgeslagen

defecte buitenspiegel

2,3
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens